Unser Restaurant

Live Suche

Contact
Telephone +49 (0)8665 461
Email
Day off
Wednesday & Sunday
business hours restaurant
daily from 18 pm with reservation

ipad

The art of taste and enjoy


For me it is not only the regional ingredients and the exceptional recipes, that make our food so unique. I alsolike very much playing with different tastes and aromas. That's my way of creativity.



Karo
In the
Karo Keller Binderhäusl chief-cook Inzell
Keller
kitchen



You love wine, but you don't know why? :-) I am looking forward to give you an easy to understand answer. But not only that ... I feel very pleased to serve you Karo's creative dishes and bavarias best beers!



Yoshi
In the
Yoshi Keller Sommelier Inzell
Keller
Restaurant



With humour but without any hurry, we try to arrange your stay in our restaurant as pleasant as possible. And we hope that you like our homepage as well ....



Karo
kitchen
Yoshi
service


ipad



Each 1st thursday Japanese style food

5th january 2017
2nd february 2017
2nd march 2017
5th may 2017

image

Karos' delicious menus in february

BEISPIEL Fischmenü - € 44Thunfischcarpaccio mit Limonenöl
€ 12
Hummerschaumsuppe mit Knuspergarnele
€ 7
Gebratenes Zanderfilet auf Rote-Beete-Risotto
€ 18
Crème-Brûlée mit Passionsfrucht-Sorbet
€ 8

 

Weißweinempfehlung
2015 - "Weißburgunder" - Weingut Fürnkranz, Mailberg Österreich 0,2l - € 5,40

 




Tagesaktuelle Menükarte

BEISPIEL Traditionsmenü - 43 €
Rindertatar mit Wildkräutersalat
€ 12
Rinderkraftbrühe mit Kaspressknödel
€ 5
Flanksteak vom Premiumrind mit Süßkartoffel-Pommes und Rahm-Seitlingen
€ 21
Kleine Käsevariation mit Feigensenf
€ 7
Rotweinempfehlung
2015 - Garnacha - Catalayud Spanien  0,2l - € 5,90


Tagesaktuelle Speisekarte

BEISPIEL Veggiemenü - 29 € Gemischter Blattsalat mit Balsamico-Vinaigrette und Kürbiskernen
€ 6
Orientalisches Blaukrautsüppchen mit Kichererbsenbällchen


€ 6
Spinat-Ricotta-Knödel mit zerlassener Butter, Babyspinat, Parmesan und Kirschtomaten
€ 14
2 Kugeln Sorbet: Cassis und Aprikose
€ 6
Weißweinempfehlung
2015 - Müller Thurgau - Wg. Fürnkranz, Niederösterreich - 0,2l - € 4,50


Tagesaktuelle Speisekarte

BEISPIEL Asiamenü - 33 € “Asia-Salat” mit Wasabidressing, gebackenen Teigtaschen und Sojasauce zum Dippen
€ 9
Shu-Mei-Suppe - Klare Brühe mit Frühlingszwiebeln, Sojasprossen, Sesamöl und Garnelentascherl


€ 6
“Yakitori” - gebratene Hühnerfleischspießchen mit Lauch, mariniert mit karamelisierter Sojasauce. Japanischer Reis und eingelegte Kleinigkeiten - 14 €


Schokotörtchen "Nemesis" Lauwarme Verführung zwischen Mousse au Chocolat und Schokosoufflée
€ 7




Tagesaktuelle Speisekarte

image

Welcome to the Binderhäusl Restaurant - Restaurant opened again on 26th of April from 6pm with reservation.

Day off: sunday and wednesday.

For short term notification please see info box "special dates"

22nd Mar - 26th Apr // closed

Dear guests,
we take a break and will re-open the public restaurant after the taekwon-do worldchampionship on 26th of April

For any questions or requests please call: 

+49 (0)175 2905042

Do 02.05.19 // 119. JapanESS-Day

Der 119. JapanESS-Day wie immer mit japanischen Spezialitäten inkl. frischem Sushi. Reservierungen per Telefon +49 (0) 8665 - 461


Mehr Infos ...


 

 

Restaurant-Explorer

 

Gusto 2016


image

ipad

Tischreservierung online


Bei mehr als 5 Personen oder falls Ihre Wunschuhrzeit nicht verfügbar ist, bitte anrufen: +49 (0) 8665 461.


footer food


Adress

Bichlstrasse 43
D-83334 Inzell

Contact

T: +49 (0) 8665 461 
E:

Login

Register